Priser 

Priser

När man startar ett projekt vill man veta priset. Man behöver förhålla sig till en budget, prata med banken osv. Vi tycker inte om obehagliga överraskningar och vill självklart också ha något att förhålla oss till. Från oss får du alltid en offert eller ett budgetpris baserad på den fakta vi har att räkna på. Stöter vi på oplanerade utgifter får du alltid besked om det och tillsammans kommer vi överres om hur vi går vidare.

Fastpris eller löpande

Det finns både för och nackdelar med dessa två alternativen. Ett fastpris kan kännas tryggt för dig som kund. Du vet vad räkningen kommer att landa på. Vi räknar på projektet i sin helehet med arbetstimmar, material, övriga kostnader och även underentreprenörer vid behov.

Rörligt pris innebär att du betalar den faktiska kostnden av vårt arbete. Varken mer eller mindre. Du får ett budgetpris på vad vi beräknar att ditt projket kommer att kosta, inkl material, underentreprenörer osv. Du får en klar prisbild och fördelen är att om kostaderna blir lägre än beräknat så faktureras du heller inte för mer.

Debitering

Vi debiterar 450 kr/ timmen + moms.
Tillkommer gör underetreprenörer som tex målare, elektriker osv. 
Även kostnader för avfallshanterig, material och liknande tillkommer vårt timpris.
Alla dessa kosntander räknar vi med när du får en offert/ budgetpris, så att du får en tydlig kostadsbild på ditt projekt.

Går du i renoveringstankar? 
Hör av dig så kan vi prata mer.
Vi tycker att det är kul att bolla ideer och att hitta lösningar!